uab

 • slide2 ceremoniaDiplomimit01.11.2013

 • slide1foto ceremoniaDiplomimit01.11.2013

 • S.K.TIRONA

 • WorkStudy2013

 • slide1foto1

 • slide1foto6

 • slidediploma

 • slide1foto8

 • slide1foto4

 • slide1foto3

 • slide1foto5

 • slide1foto7

 • slidekonf1

 • slide1foto14

 • slide1foto13

 • portali

Lajme

Flash Mob me moton ‘’We are Europe’’ Flash Mob me moton ‘’We are Europe’’ Wednesday, 30 April 2014 Në kuadër të axhendës së aktiviteteve për ditën e Europës, Qeveria Studentore...
Ekonomiksat e vitit të I-rë Master shpallen “Kampion” Ekonomiksat e vitit të I-rë Master shpallen “Kampion” Thursday, 17 April 2014 Ekonomiksat e vitit të I-rë Master shpallen “Kampion” të Kampionatit të II Kalceto &l...
Përtej Barrierave Përtej Barrierave Thursday, 17 April 2014 Në kuadër të axhendës së takimeve dhe aktiviteteve Qeveria Studentore në bashkëpun...
Konkursi i Esesë me temë ‘’Europa Ime’’ Konkursi i Esesë me temë ‘’Europa Ime’’ Monday, 14 April 2014 Në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit me datë 23 Prill, Qeveria Studento...
Konferenca 29 Prill 2014 Konferenca 29 Prill 2014 Sunday, 13 April 2014 Të nderuar kolegë pedagogë, miq bashkëpuntorë shkencorë dhe profesionistë të ...

Evente

Startoi Kampionati II-të i Futbollit ne UAB. Startoi Kampionati II-të i Futbollit ne UAB.  UAB i uron suksese dhe sfidave te tjera, e te fitojne me te miret per kete edicion sportiv!!
IT'S After Exam Party!!! IT'S After Exam Party!!! IT'S PARTY TIME!!! Krahas disa eventesh qe do te organizohen kete jave ne UAB..., IT'S After Exam Party...
Sipërmarja e vetme në fushën e edukimit më e suksesshmja e Vitit 2013 Sipërmarja e vetme në fushën e edukimit më e suksesshmja e Vitit 2013 Dhurata më prestigjoze për Universitetin Akademia E Biznesit në këtë prag festash fundviti!!...
Universiteti Universiteti "Akademia e Biznesit" sponsor i "S.K.Tirona" Universiteti "Akademia e Biznesit" sponsor i "S.K.Tirona" "Tirona" është vlerë, traditë, histori dhe tashmë ne jem...
Kampionati i I-rë i Volejbollit për femra ( së shpejti) Kampionati i I-rë i Volejbollit për femra ( së shpejti) Uab organizon eventin sportiv të rradhës : Kampionatin e parë të Volejbollit (femra). Jeni të ftuar të gjithë q...

Universiteti Akademia e Biznesit

Universiteti ynë njihet nga të gjithë si një universitet ndryshe, me studentë
dhe staf akademik ndryshe për shkak të seriozitetit dhe mendësisë së re në
organizimin dhe menaxhimin e programeve, jetës universitare, konferencave
shkencore, lidhjeve me komunitetin e botën akademike vendase dhe të huaj,
e mbi të gjitha, për vënien e studentit në qendër të vëmendjes.

Universiteti “ Akademia e Biznesit ” synon në mënyrë të vazhdueshme të arrijë
standardet akademike më të larta bashkëkohore si dhe të përkrahë aspiratat
e cilitdo që kërkon të përfitojë nga arsimi i lartë.

Universiteti ka për qëllim nxitjen dhe zhvillimin e të menduarit kritik e praktik,
si dhe ndjenjës së përgjegjësisë ndaj individit, shoqerisë, kulturave dhe
ngjarjeve të ndryshme.

Spoti Publicitar

Kontaktet
ADRESA: Rr. Vangjel Noti Nr.25, Laprakë,
Tiranë, Albania
Tel:  +355 42 454893
Cel:  +355 67 40 08880
        +355 67 40 08881
        +355 67 40 63042
email:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:     www.uab.edu.al